Miért jó a Takarék Agrár Központban dolgozni?

2016. október 07., péntek 10:34

A Takarékok több mint két éve hozták létre saját agrárszakmai műhelyüket, a Takarék Agrár Központot. A lépést az indokolta, hogy az együttműködő, integrált Takarékok hagyományosan a mezőgazdaság meghatározó finanszírozói, és ezt a pozíciójukat a jövőben is meg kívánják tartani. A csaknem 1500 kirendeltséggel rendelkező integráció mindenütt jelen van, ahol a mezőgazdasági termelőknek szükségük van rá – ott is, ahol más pénzintézetek nem nyújtanak szolgáltatásokat. Annak érdekében, hogy ezen egyedülálló adottságaikkal még hatékonyabban tudjanak élni, megvizsgálták, mire van az agrárügyfeleknek szükségük a sikeres, fenntartható fejlődéshez a finanszírozáson túl. Azt találták, hogy a piaci, stratégiai tanácsok terén tudunk még inkább hozzájárulni ügyfeleink sikereihez.

Létrehoztuk tehát azt az egyedülálló intézményt, amely nem csak a Takarékok hitelezési tevékenységét támogatja minden fázisában agrárszakértői véleményekkel, elemzésekkel, hanem felvállalja azt is, hogy meghonosítja a magyar agráriumban a középtávú előrejelzéseket. Ezekre pedig nem csak a hitelek kockázatának helyes megítéléséhez, hanem az ügyfelek jövőképének kialakításához is szükség van. A Takarék Agrár Központ tehát nem csak a Takarékoknak, hanem ügyfeleinknek is számos szolgáltatást nyújt. A Takarék stratégiai partnere agrárszakmai felkészültségük emelésével elő kívánja segíteni ügyfeleink, illetve az egész mezőgazdálkodó társadalom sikerét is. Amellett, hogy munkatársaink tanácsadási tevékenységet végeznek ügyfeleink számára, kiadványokkal, rendezvényekkel, személyes jelenléttel, szervezéssel, és még hosszan sorolhatnánk, milyen eszközökkel támogatjuk ügyfeleinket. A beruházásokkal, finanszírozással, pályázatokkal, támogatásokkal kapcsolatos igen nehéz piaci, stratégiai döntéseknél ügyfeleink mellett állunk.

Ez a munka rengeteg feladatot, de nagyon sok sikerélményt is ad számunkra. A hatalmas Takarék hálózat agrárpiaci munkájának segítése egyre több munkatársat igényel a Takarék Agrár Központ részéről. Ezért folyamatosan bővülünk, fejlesztjük vidéki jelenlétünket.

A visszajelzéseink egyértelműen pozitívak. Az ügyfelek nagyra értékelik, hogy pénzügyi partnerük nem csak pontosan érti, ismeri helyzetüket, termékeivel rugalmasan alkalmazkodik finanszírozási igényeihez, hanem enyhít nehéz adminisztrációs és döntési terhein is. Mindezt személyes, közvetlen emberi kapcsolatok útján, ami mindig is meghatározó jellemzője volt a Takarékoknak.

A Takarékok az agrárium területén tanácsadó pénzintézetek. Nem titkolt küldetésünk, hogy úgy erősítsük a Takarékok agrárpiaci munkáját, hogy közben ügyfeleink egyre sikeresebbek legyenek, hiszen az ő sikerük a mi sikerünk is. Azért is jó tehát nálunk dolgozni, mert így része lehetünk annak a tanácsadó csapatnak, amely közvetlenül tudja előmozdítani a magyar agrárium fejlődését, és javítani a jövőképét. 


Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Kinek küldi?
E-mail címe:

2023.02.08., szerda | Abigél,Alex

Bejelentkezés